Op weg naar je autorijbewijs

Ben je klaar om de weg op te gaan als zelfverzekerde bestuurder? Bij Rijschool Reco bieden we professionele autorijlessen aan om je op te leiden tot een veilige en betrouwbare bestuurder. Onze ervaren instructeurs bieden praktijkgerichte autorijlessen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Of je nu een beginner bent of al enige rijervaring hebt, wij geloven dat iedereen het verdient om de weg op te gaan met vertrouwen. Daarom bieden we individuele autorijlessen aan, zodat we kunnen focussen op jouw specifieke leerbehoeften.

Onze autorijlessen zijn gericht op het opdoen van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om succesvol te slagen voor het autorijexamen. We bieden ook voorbereidingscursussen aan voor het rijexamen, zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent op de dag van het examen.

Als je op zoek bent naar professionele autorijlessen om je op te leiden tot een zelfverzekerde bestuurder, neem dan vandaag nog contact met ons op om je lessen te boeken. Wij staan klaar om je te helpen om je doel te bereiken.

Het praktijk examen voor auto

Het praktijkexamen auto, ook wel het rijexamen genoemd, is een belangrijk onderdeel van het proces om een rijbewijs te behalen. Het praktijkexamen is bedoeld om te beoordelen of je de vaardigheden en kennis hebt om veilig en verantwoordelijk te rijden.

Tijdens het praktijkexamen zal je onder begeleiding van een examinator een rit maken in een auto. Je zal worden beoordeeld op onder andere je verkeersgedrag, hoe je de auto stuurt en hoe je reageert in specifieke verkeerssituaties.

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op het praktijkexamen, zodat je de best mogelijke kans hebt om te slagen. Rijscholen bieden vaak voorbereidingscursussen aan voor het praktijkexamen, waarbij je kunt oefenen met het rijden onder begeleiding van een instructeur.

Een praktijkexamen duurt ongeveer 60 minuten. Voordat je gaat rijden krijg je een oogtest. Hierbij wordt er gevraagd of je een kenteken kan lezen op ongeveer 25 meter afstand. Vervolgens stelt de examinator enkele vragen ter voorbereiding van de rit. Bijvoorbeeld over de banden of verlichting. Tijdens de rit wordt er gekeken of je rekening houdt met andere weggebruikers.

Als je op zoek bent naar autorijlessen om je voor te bereiden op het praktijkexamen, neem dan contact op met Rijschool Reco.

Daarnaast komen de volgende punten aan de orde:

  • Kijkgedrag
  • Voorang verlenen
  • Inhalen
  • Bijzondere verichtingen
  • Invoegen en uitvoegen
Aanmelden Tarieven
Proefles aanvragen

Vraag naar de voorwaarden*

Prijzen en pakketten Autorijbewijs

(Categorie B)

Prijzen losse lessen Autorijbewijs (Categorie B)

Begin direct met een proefles!

Aanmelden