Over Rijschool Reco

Ons doel is dan ook dat de leerling in één keer slaagt voor het examen! Zo houden wij de leerling tevreden en blijft het slagingspercentage hoog. Wij zorgen ervoor dat de leerling zich op zijn gemak voelt en zo snel mogelijk zijn rijbewijs haalt.

Daarnaast krijgt de leerling alle aandacht die hij of zij nodig heeft. Wij werken doelgericht, bieden goede service en zijn voor de leerlingen altijd goed bereikbaar voor vragen die zij hebben over het verkeer of het examen.

Professionele instructeurs

Bij Rijschool Reco zijn we trots op onze ervaren en professionele instructeurs die onze leerlingen opleiden tot veilige en zelfverzekerde bestuurders. Wij bieden praktijkgerichte rijlessen aan voor mensen die op zoek zijn naar professionele opleiding om hun rijbewijs te behalen.

Of je nu op zoek bent naar autorijlessen, motorrijlessen of scooterrijlessen, wij hebben het allemaal. Onze rijlessen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen en geven je de kans om de vaardigheden en kennis op te doen die nodig zijn om succesvol te slagen voor het rijexamen.

Onze voordelen

Proefles aanvragen

Vraag naar de voorwaarden*

Begin direct met een proefles!

Aanmelden