Opfriscursus

Ben je niet helemaal zeker meer in het verkeer? Of heb je door omstandigheden een tijd niet meer gereden? Rijschool Kruising helpt je met opfriscursussen weer op weg. Ongeacht leeftijd luistert en leert instructeur Erhan op een persoonlijke manier, zodat je snel weer goed en zelfverzekerd kan deelnemen aan het verkeer.

Met een opfriscursus krijg je het gevoel van autorijden weer helemaal terug. In de meeste gevallen kan dit door slechts een paar lessen te nemen. Je wordt weer helemaal klaargestoomd voor deelname aan het verkeer.

Wat houdt een opfriscursus precies in?

Het komt regelmatig voor dat door veranderingen binnen het gezin het weer erg zinvol is dat de ander óók weer achter het stuur stapt. Denk aan familieomstandigheden, zorg voor anderen of nieuw werk op een locatie verder weg.

Met een opfriscursus kom je snel weer op je oude niveau, om weer veilig én besluitvaardig de weg op te gaan. Iedere cursus wordt speciaal op jou afgestemd. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen je het meest wil oefenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Kruispunten of rotondes (kleine en/of grote rotondes)
  • Rijden op de snelweg
  • In- en uitvoegen
  • Fileparkeren
  • Hellingproef / Parkeergarage
  • In een bocht achteruit
  • Voor- en achteruit rijden in een parkeervak

Ook kijken we samen hoe het met jouw kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld. Waar nodig verbeteren we dit met de opfriscursus(sen). Verder kijken we naar je theoretische kennis; de laatste jaren is er veel veranderd! Het verkeer is drukker en agressiever. Dit vraagt om aangepast en besluitvaardig rijgedrag. Ook daarom is een opfriscursus belangrijk.

Werkwijze opfriscursus

Om te beginnen, bespreken we punten die je lastig vindt op de weg. Ook kun je aangeven voor welke situaties je graag extra aandacht wil hebben. De snelweg op, leren inparkeren, of juist in de drukte van het centrum rijden? Het is allemaal mogelijk.

Je bepaalt zelf hoeveel lessen je wil nemen. Een opfriscursus bestaat sowieso uit vier rijlessen van 90 minuten. In overleg bepalen we of dit voldoende is.

Tarieven

Een opfriscursus van 4 rijlessen (ieder 90 minuten) kost € 240
Additionele losse lessen: €40

Geïnteresseerd in een opfriscursus?

Alles is bespreekbaar. We zijn bereikbaar via info@rijschoolkruising.nl of telefonisch of per WhatsApp via 06-25511431. Of meld je via onderstaande button direct aan voor een opfriscursus, om snel weer besluitvaardig de weg op te kunnen:

Meld je aan voor een opfriscursus

Vraag een proefles aan!

Waarom Rijschool Reco?

Begin direct met een proefles!

Aanmelden